Specialist in podium verhuur nodig?

Gentle Rent verhuurt podia in alle maten en hoogtes!

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in podia verhuur bent u bij Gentle Rent aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het huren van een podium voor evenementen in alle maten en hoogtes, zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om een groot indoor event, het tentoonstellen van een nieuw model auto of een optreden van een artiest, wij bieden altijd oplossingen op maat. Rekening houdende met de wensen van de gebruiker en de vereiste veiligheidsvoorschriften bent u verzekerd van hoogwaardig en veilig verhuur van een podium. Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons online formulier!

Verhuur van een podium voor artiesten van wereldformaat

Op het gebied van podia verhuur voor artiesten hebben wij de groten der aarde al mogen bedienen. Zo huurden organisatoren van evenementen eerder een podium voor Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato, Nick & Simon, Jan Smit, Do en vele anderen. Maar ook iconen van wereldformaat bewandelden onze op maat gemaakte podia. Van paus Johannes Paulus II tot en met Freddy Mercury en van Sammy Davis jr. tot Frank Sinatra. We zijn dan ook een toonaangevende partij in podium verhuur en bieden naast podiumbouw ook ontwerpen op maat en deskundig advies.

Elk podium wordt gekeurd

Omdat bij Gentle Rent de veiligheid van zowel de performer als de bezoeker altijd voorop staat, wordt elk podium voorzien van een gedetailleerd keuringsrapport. Daarnaast werken wij altijd met deskundig en ervaren personeel, maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde merken en producten voor onze constructies en zijn we zelf in het bezit van diverse certificaten en krachtberekeningen. Bent u geïnteresseerd in een podium op maat? Neem dan nu contact op door te bellen met 074-2503020, te mailen naar info@gentlerent.nl of vul het offerteformulier in!