Podiumverhuur Hengelo

Op zoek naar een podium voor uw evenement in Hengelo? Gentle podiumfaciliteiten kan u het podium bieden dat u zoekt. Bij allerlei gelegenheden staan wij voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Congressen
  • Feesten
  • Optredens
  • Modeshows

Overdekte Podia

Wij bieden overdekte podia te huur aan. Een overdekt podium zorgt dat de materialen en artiesten beschut staan tegen weer en wind. Het overdekt podium wordt door Gentle Podiumfaciliteiten voor u in elkaar gezet. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Wij verzekeren u van een hoogwaardig en veilig podium. Omdat wij bij Gentle Rent de veiligheid van performers en bezoekers voorop stellen, wordt elk podium dan ook voorzien van een gedetailleerd keuringsrapport. Daarnaast hebben wij deskundig en ervaren personeel in dienst. We maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde merken en producten voor onze constructies en zijn in het bezit van de belangrijke certificaten en krachtberekeningen.

Binnenpodia

Ook hebben wij een groot aanbod aan binnenpodia, bijvoorbeeld voor congressen en seminars. Heeft u een spreker ingehuurd, die iedereen goed moet kunnen zien? Dan wilt u diegene op een mooi podium kunnen laten plaatsnemen. Kijk daarom bij Gentle voor binnenpodia in Hengelo!

Catwalk Modeshow

Daarnaast bieden wij catwalk podia voor modeshows. Voor het presenteren van uw kleding kan een catwalk natuurlijk niet ontbreken, zodat uw bezoekers kunnen genieten van een stijlvolle modeshow. Niet alleen voor modeshows, maar ook voor productpresentaties kan een catwalk erg geschikt zijn. Hoe dan ook, wij komen de catwalk graag voor u opbouwen. Neem daarom contact op voor de huur van een catwalk in Hengelo en omgeving!

Over Gentle Podiumfaciliteiten

Wij zijn podiumbouwers uit Hengelo, al sinds 1979. Wij adviseren u daarom graag over het benodigde podium en verzorgen alles wat erbij komt kijken. Er hebben al vele grote namen op onze podia gestaan. Zo hebben wij podia verzorgd voor evenementen van Nederlandse artiesten als Marco Borsato, Nick & Simon, Jan Smit en Do. Ook de allergrootste iconen hebben onze op maat gemaakte podia betreden. Voorbeelden zijn Paus Johannes Paulus II, Freddy Mercury en Frank Sinatra. Dit geeft aan dat wij toonaangevend zijn op podiumgebied. Naast podiumbouw kunt u ons ook benaderen voor ontwerpen op maat en deskundig advies.

Offerte

Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier! Gentle Podiumfaciliteiten, verhuur van een podium voor artiesten van wereldformaat