Layher podium huren voor uw evenement?

Het Layher Allround universele podium- en tribunesysteem is door zijn veelzijdigheid uitermate geschikt voor grote evenementen. Het systeem is binnen én buiten in te zetten, Gentle Rent biedt namelijk ook overdekte podia in de verhuur aan.

Wat Layher podia bijzonder maakt

De Layher constructies worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd in Duitsland. De focus ligt op duurzaamheid en maximale veiligheid. Bovendien is het systeem zeer eenvoudig te monteren en demonteren, wat de opbouwtijd ten goede komt. Ondanks de grootse verschijning tijdens het evenement, wegen de constructies verrassend weinig en hebben ze een laag transportvolume. In een handomdraai is het middelpunt van uw evenement gereed voor een spetterend optreden.

Neem contact met ons op

Grote podia voor jubilea feesten, festivals en concerten

De Layher podia worden veelvuldig gebruikt voor grote evenementen zoals jubilea feesten, concerten en festivals. De podia kunnen zowel buiten als in een overdekte hal worden opgebouwd, ook kunnen we meerdere (boog-) podia plaatsen voor uw evenement. Voor uw bezoekers is het bovendien mogelijk om tijdelijke vloeren of VIP decks te installeren. Organiseert u een groot concert of festival? Styling en signing towers (torens) maken van uw podium een indrukwekkende verschijning en van uw evenement een fantastische beleving voor uw gasten.

Voor ieder evenement een podium op maat

Heeft u een kleiner Layher podium nodig of een podium van een bijzondere vorm of afmeting? Laat het ons weten en we denken graag met u mee over de mogelijkheden. Ook voor kleinere evenementen bieden we verschillende opties. Neem contact met ons op als u vragen heeft of een offerte wilt opvragen.