Layher constructies huren

Wij verhuren diverse Layherconstructies in Hengelo. Layher is een steigersysteem, waar allerlei constructies van gemaakt kunnen worden. Van dit steigermateriaal bouwen wij onder andere podia en tribunes. Ook entreepoorten, luidsprekertorens, decorconstructies en toegangstrappen kunnen we met behulp van dit materiaal maken. Zelfs tentconstructies zijn van Layher systemen samen te stellen. Vandaar dat voor bijna alle evenementen een Layher constructie een passende oplossing is. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over Layher constructies te Hengelo.

Truss constructie verhuur

Truss is een constructiemateriaal dat is gemaakt van aluminium. Hoewel het gewicht laag is, heeft Truss een erg grote draaglast. Daardoor zijn er erg veel verschillende toepassingen van dit materiaal. Aan een Truss constructie kunnen we lampen, geluid en video bevestigen. Truss is een modulair systeem, wat ervoor zorgt dat er allerlei verschillende vormen mee te maken zijn. Dat zorgt ervoor dat we altijd een passende Truss constructie voor uw evenement kunnen maken. Weet daarom dat u ons voor Truss constructies te Hengelo altijd kunt bellen.

V.I.P. Decks verhuur

Wilt u een V.I.P. deck huren om iets extra’s te doen voor uw meest bijzondere gasten? Gentle Podiumfaciliteiten regelt het graag voor u. Een vip deck is een plateau op hoogte, waar V.I.P.’s uw evenementen kunnen beleven. U wilt vanzelfsprekend dat een V.I.P. deck veilig is en van alle gemakken is voorzien. Bespreek daarom met ons wat uw wensen zijn voor uw V.I.P. deck in Hengelo en omgeving, dan zorgen wij dat ze verwezenlijkt worden.

Stage barriers

Voor de veiligheid is het belangrijk om stagebarriers neer te zetten. Dankzij stage barriers hebben mensen van de organisatie en beveiligers voldoende ruimte om te bewegen en kunnen zij het overzicht bewaren. Eventuele cameramensen hebben hier ook alle ruimte om mooie beelden te verzorgen. Daarbij is er zo een veilige afstand tussen artiest en publiek. Stagebarriers zorgen hiervoor, omdat ze steviger zijn dan dranghekken. Voor een evenement met veel publiek is dan ook een stagebarrier een must. Neem daarom contact met ons op, wij verhogen de veiligheid met het neerzetten van onze stagebarriers in Hengelo en omgeving.

Theatergordijnen

Ook theatergordijnen verzorgen wij graag voor u. Deze zorgen voor het speciale effect dat in deze setting past. Onze theatergordijnen kunnen ook tijdens congressen ingezet worden, om hier als afbakening van de zaal te dienen. Dit zet een mooie sfeer neer en geeft een sfeervol uiterlijk. Wij komen de theatergordijnen voor u bevestigen en nemen ze daarna weer mee, daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Neemt u daarom vooral contact met ons op voor theatergordijnen in Hengelo.