Ons aanbod

U wilt een (Layher) constructie of podium huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Gentle biedt veel mogelijkheden. Kies hieronder voor meer informatie een podium, constructie, fly-tower of onderdeel. Staat het door u gezochte podium niet in het overzicht, neem dan ook contact met ons op. We hebben nog meer dan u denkt en voorzien u met genoegen van een passende oplossing.

Buitenpodium

Gentle Rent is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van buitenpodia. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een boogpodium.

Niet alleen buiten, maar ook binnen bouwt Gentle Rent op maat gemaakte podia.

Binnenpodium
Layher

Gentle Rent beschikt over een groot assortiment aan Layher. Met dit systeem zijn we in staat om op maat gemaakte constructies te bouwen. Van entreepoorten tot een festivalpodium en van een signing toren tot aan trappen.

Ook maken we regelmatig constructies met truss. Op zoek naar een truss carré? Kijk rond op onze website of neem met ons contact op!

Truss
Maatwerk

We beschikken over de modernste teken- en designsoftware. Hierdoor zijn we in staat om stages, podia en andere constructie op maat te ontwerpen en realiseren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Op zoek naar VIP-decks? Gentle Rent bouwt constructie voor VIP-decks van klein tot groot. Klik op de afbeelding om meer van ons werk te zien.

VIP
Catwalk

Catwalks in alle vormen en maten voor bijvoorbeeld een modeshow, het kan! Laat je verrassen door Gentle Rent!

Stagebarriers; de oplossing om de veiligheid van de artiesten en het publiek te waarborgen. Deze ‘hekkenlijn’ maakt het voor de bezoekers praktisch onmogelijk om in de buurt van het podium te komen.

Barriers
Overige producten en diensten

Hierboven een greep uit ons assortiment. Maar… we hebben nog veel meer! Klik op de afbeelding om te zien welke extra’s, accessoires en toebehoren we aanbieden.