Logo GentleRent

Op zoek naar theater doek?

Gentle Rent verhuurt rode en zwarte gordijnen voor een theater uitstraling!

Bent u op zoek naar theater doek? Dan bent u bij Gentle Rent aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in podium- en decorbouw. Wij verhuren dan ook schitterende rode en zwarte gordijnen voor een echte theater uitstraling. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor schitterende sterrengordijnen en andere decorstukken voor een unieke sfeer. U roept, wij regelen. Aan de hand van uw wensen bouwen wij uw ruimte volledig om tot theater, daarbij rekening houdende met de vereiste veiligheidsvoorschriften. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via ons online formulier!

Gordijnen en meer voor de ideale theater sfeer

Voor het creëren van de ideale theater sfeer bieden wij naast onze rode en zwarte doeken een ruime keur aan mogelijkheden. Binnen no-time maken we elke ruimte geschikt voor uw voorstelling. Uw zaal bekleed met tapijttegels of andere vloerbedekking, een podium op maat gemaakt compleet met showtrap, theaterschermen en een rode loper met rangeerpalen om het helemaal af te maken. Klaar voor elke première, huldiging of feestelijke gelegenheid.

Veilig en betrouwbaar

De ophanging van onze gordijnen voor uw theater gebeurt volledig veilig. Net als de opbouw van onze andere constructies overigens. Bij Gentle Rent staan veiligheid en betrouwbaarheid namelijk voorop. Dit waarborgen we onder andere door uitsluitend te werken met gekwalificeerd en ervaren personeel en door gebruik te maken van gecertificeerde producten en merken. Bovendien beschikken we zelf over diverse certificaten en krachtberekeningen. Wilt u graag meer informatie over onze theater doeken of over onze werkwijze? Neem dan contact op en bel met 074-2503020 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren - Specialist in podium verhuur - Layher steigers - Specialist in podiumbouw en decorbouw - Specialist podium voor festival - Stage barriers - Sterrendoek huren - Theater doek gordijnen - Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia