Logo GentleRent

Sterrendoek huren

Gentle Rent verhuurt alles op het gebied van decor- en podiumbouw!

Bent u op zoek naar sterrendoek? Wij verhuren sterrendoek, theatergordijnen en andere oplossingen voor het creëren van een schitterende achtergrond voor uw voorstelling. Gentle Rent is namelijk sinds jaar en dag gespecialiseerd in decor- en podiumbouw en biedt diverse mogelijkheden voor de aankleding van uw event. Wij kunnen voorzien in het bekleden van uw vloer, we kunnen zorgen voor voldoende zitgelegenheid en een schitterende entree maken compleet met rode loper en rangeerpalen. Zo toveren we elke ruimte om tot een echt theater. Bent u geïnteresseerd in onze tarieven? Vraag hier dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Sterrendoek voor een schitterende achtergrond

Stelt u zich eens voor. Een voorstelling met een romantische scene tussen twee mensen onder de sterrenhemel. Dan kan een sterrendoek zorgen voor een prachtig effect. Of wellicht past het bij het thema van een avond met cabaret? In elk geval zorgen deze doeken altijd voor de juiste sfeer. Het sterrendoek is voorzien van LED verlichting, is gemaakt van brandvertragend doek, reageert op geluid en kan via een controller op afstand worden bediend. Dus, veilig én handig in gebruik.

De veiligheid van uw bezoekers

Of het nu gaat om de ophanging van sterrendoek, het bouwen van een podium of het installeren van een tribune, Gentle Rent houdt altijd rekening met de veiligheid van uw bezoekers. We maken dan ook uitsluitend gebruik van producten van gecertificeerde merken en we werken altijd met ervaren, gekwalificeerd personeel. Daarnaast beschikken we over diverse certificaten en krachtberekeningen en worden al onze constructies voorzien van een gedetailleerd veiligheidscertificaat. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op en bel met 074-2503020 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren : Specialist in podium verhuur : Layher steigers : Specialist in podiumbouw en decorbouw : Specialist podium voor festival : Stage barriers : Sterrendoek huren : Theater doek gordijnen : Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia