Logo GentleRent

Stage barriers nodig?

Gentle Rent is gespecialiseerd in podiumbouw en overige benodigdheden!

Wanneer u op zoek bent naar stage barriers of andere benodigdheden voor een veilig en geslaagd evenement bent u bij Gentle Rent aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in de verhuur en opbouw van podia, catwalks, tribunes, dranghekken en nog veel meer. Op professionele wijze dragen we bij aan de veiligheid van elk evenement conform de gebruikerswensen en de vereiste veiligheidsvoorschriften. In binnen- en buitenland, eenmalig of structureel. We kunnen desgewenst zelfs mee op tournee. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Stage barriers voor een veilig evenement

Stage barriers hebben diverse functies, met name op het gebied van veiligheid. Zo zorgen ze voor een duidelijke afbakening van terrein, zodat het voor iedereen duidelijk is waar je wel of niet mag komen. Daarnaast dienen ze om een massa te scheiden waardoor er minder gemakkelijk verdringing ontstaat. En bovendien zijn ze geschikt om doorgangen te creëren. Zo kunnen bijvoorbeeld artiesten en hun crew gemakkelijk het podium bereiken. Voor meer informatie over het gebruik of de verhuur van onze stage barriers staan we u graag persoonlijk te woord.

Veiligheid voor alles

Bij Gentle Rent gaat veiligheid voor alles. Natuurlijk, alles moet er aantrekkelijk uitzien en ook functioneel zijn. Echter, de veiligheid van een evenement staat bij Gentle Rent altijd voorop. Daarom werken wij uitsluitend met zeer deskundig personeel, gebruiken wij enkel gecertificeerde merken en producten voor het bouwen van constructies en beschikken we over diverse certificaten en krachtberekeningen. Wilt u direct stage barriers inzetten voor uw evenement of heeft u nog vragen over hoe wij met veiligheid omgaan? Neem dan contact op en bel met 074-2503020 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren > Specialist in podium verhuur > Layher steigers > Specialist in podiumbouw en decorbouw > Specialist podium voor festival > Stage barriers > Sterrendoek huren > Theater doek gordijnen > Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia