Logo GentleRent

Een professioneel podium voor uw festival nodig?

De groten der aarde liepen over Gentle Rent’s podia!

Heeft u voor een festival een podium nodig? Gentle Rent is een toonaangevende podiumbouwer voor zowel binnen- als buitenevenementen, klein- of grootschalig. Wij bouwen volledig op maat gemaakte podia, conform de wensen van de gebruiker en de vereiste veiligheidsvoorschriften. Elk podium dat we bouwen wordt dan ook van een keuringsrapport voorzien. Gentle Rent bouwt alles op aanvraag en levert volledig afgewerkte producten met behulp van uiterst deskundig personeel. Wilt u direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Dat doet u snel en eenvoudig online!

Voor elk festival het juiste podium

Gentle Rent is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van podiumbouw. Menig internationaal artiest heeft inmiddels op één van onze podia gestaan. Van wereldsterren als Shirley Bassey, Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en Liza Minelli tot hedendaagse popiconen als Sting, Queen, Brian Adams en Dire Straits. Compleet met rode loper, ballroom dansvloer, tribunes, dranghekken en alles wat u als opdrachtgever nodig heeft voor een geslaagd festival. Wij bouwen uw podium zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen. Eenmalig of gewoon mee op tournee.

Veilig en gecertificeerd

Het belangrijkste aspect aan het bouwen van podia is absoluut de veiligheid. Daarom werkt Gentle Rent uitsluitend met gecertificeerde merken en producten voor het bouwen van constructies. Wij zijn dan ook in het bezit van certificaten en krachtberekeningen voor onder andere verschillende podia, (sterren)gordijnen, trussen/rigging, tenten en Layherconstructies. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? We staan u graag te woord via 074-2503020 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren / Specialist in podium verhuur / Layher steigers / Specialist in podiumbouw en decorbouw / Specialist podium voor festival / Stage barriers / Sterrendoek huren / Theater doek gordijnen / Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia