Logo GentleRent

Specialist in tribune verhuur nodig?

Gentle Rent heeft alles voor een geslaagd evenement!

Bent u op zoek naar een specialist in tribune verhuur? Gentle Rent heeft echt alles op het gebied van decor- en podiumbouw en overige benodigdheden. Zo kunt u naast volledig op maat gebouwde podia bij ons terecht voor verschillende soorten tribunes en andere zitmogelijkheden zoals geschakelde kuipstoelen. Ideaal voor plechtigheden, luisterconcerten en andere voorstellingen. Wij bouwen alles op aanvraag van de gebruiker en houden daarbij zorgvuldig rekening met de vereiste veiligheidsvoorschriften. Bent u benieuwd naar onze tarieven voor tribune verhuur? Vraag dan nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Tribune verhuur voor elk evenement

Als het gaat om tribune verhuur beschikken we over een divers aanbod aan tribunes. Zo kunnen we tribunes met kuipstoelen verzorgen, maar bieden we ook kant-en-klare tribune units voor 15 of 25 personen. Deze units zijn gemakkelijk naar de plaats van bestemming te rijden met behulp van gemonteerde zwenkwielen en zijn direct klaar voor gebruik. Ze zijn gebouwd uit een stalen gegalvaniseerd frame en beschikken over zit- en loopplanken van bankirai hardhout. Mooi en robuust.

Veiligheid voorop

Wanneer u tribunes huurt bij Gentle Rent, bent u verzekerd van een veilige zitfaciliteit. Als decor- en podiumbouwer stellen we namelijk altijd veiligheid voorop. Dit doen we door uitsluitend te werken met deskundig personeel en gecertificeerde merken en producten. Daarnaast zijn we zelf in het bezit van diverse certificaten en krachtberekeningen. Bent u benieuwd of we ook voor uw evenement voldoende zitplaats kunnen creëren? Of wilt u meer weten over hoe wij werken aan veiligheid? Bel dan voor meer informatie met 074-2503020 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren | Specialist in podium verhuur | Layher steigers | Specialist in podiumbouw en decorbouw | Specialist podium voor festival | Stage barriers | Sterrendoek huren | Theater doek gordijnen | Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia