Logo GentleRent

Een specialist in podiumbouw en decorbouw nodig?

Gentle Rent bouwt podia en decors voor binnen- en buitenevenementen, klein- of grootschalig!

Als specialist in decorbouw en podiumbouw kunt u bij ons terecht voor decors en podia voor binnen- en buitenevenementen, zowel klein- als grootschalig. Wij voorzien op professionele wijze in op maat gemaakte podia en decors aan de hand van de wensen van de gebruiker en de benodigde veiligheidsvoorschriften. Alles wat wij bouwen wordt dan ook van een keuringsrapport voorzien. Gentle Rent bouwt elk project volledig op maat en levert met behulp van deskundig personeel volledig afgewerkte producten af. Bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Vraag deze dan direct online aan!

Alles op het gebied van decorbouw en podiumbouw

Door de jaren heen is Gentle Rent uitgegroeid tot een begrip in podiumbouw en decorbouw. Menig artiest heeft tegen de achtergrond van onze decors onze podia bewandeld. Zo mochten wij wereldsterren als Sammy Davis jr. Liza Minelli, Frank Sinatra en Shirley Bassey bedienen, maar ook latere popiconen zoals Dire Straits, Brian Adams, Queen en Sting. Of het nu gaat om theatergordijnen voor een chique uitstraling, een heuse ballroom dansvloer of een rode loper met rangeerpalen, Gentle Rent heeft het allemaal. En om uw event te complementeren bieden we naast podiumbouw ook tribunes, dranghekken, geluidstorens, stage barriers en nog veel meer.

De laatste veiligheidseisen

Wanneer u uw decor of podium door Gentle Rent laat bouwen is de veiligheid op uw event, van zowel bezoeker als performer, absoluut gegarandeerd. Wij werken dan ook uitsluitend met uiterst deskundig personeel, we gebruiken enkel gecertificeerde merken en producten voor het bouwen van constructies en zijn bovendien in het bezit van diverse certificaten en krachtberekeningen. Wilt u hierover meer weten? Gentle Rent staat u graag telefonisch te woord op 074-2503020 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren :: Specialist in podium verhuur :: Layher steigers :: Specialist in podiumbouw en decorbouw :: Specialist podium voor festival :: Stage barriers :: Sterrendoek huren :: Theater doek gordijnen :: Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia