Logo GentleRent

Wilt u Layher steigers huren voor uw evenement?

Gentle Rent bouwt complete Layher constructies voor elk evenement!

Wilt u Layher Steigers huren voor uw evenement? Gentle Rent kan voorzien in de verhuur en opbouw van deze hoogwaardige constructies. Layher steigers kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen zoals tribunes, podia, toegangstrappen, voetgangersbruggen, reclameborden, tentconstructies en nog veel meer. Deze constructies zijn eerder gebruikt voor het Red Bull crashed ice event, Lowlands, 80 van de Langstraat, Big Air Antwerpen en diverse andere evenementen. Layher steigers gebruiken voor uw event? Vraag dan nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via ons online formulier!

De voordelen van Layher steigers

Layher steigers zijn licht qua gewicht en kennen een uniek koppelsysteem waardoor ze gemakkelijk te monteren zijn en zodoende de kans op foutieve montage nihil is. Dit scheelt u tijd en geld. Daarnaast zijn deze constructies voorzien van ISO 9001 certificaat en daarmee absoluut veilig voor zowel bezoeker als performer. Bovendien zijn Layher steigers zeer robuust en kennen ze (afhankelijk van het type steiger) een zeer hoge belastbaarheid. Zo bieden deze steigers een oplossing voor elke situatie op elk evenement.

De prioriteit van veiligheid

De veiligheid van Layher steigers is absoluut gewaarborgd. Evenals de overige constructies die we bouwen. Niet in de laatste plaats omdat Gentle Rent uitsluitend werkt met gekwalificeerd en ervaren personeel en enkel gebruik maakt van gecertificeerde merken en producten. Bovendien zijn we als bouwer van constructies in het bezit van diverse certificaten en krachtberekeningen. Wilt u daarover meer weten? Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u ons telefonisch benaderen op 074-2503020 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren ::: Specialist in podium verhuur ::: Layher steigers ::: Specialist in podiumbouw en decorbouw ::: Specialist podium voor festival ::: Stage barriers ::: Sterrendoek huren ::: Theater doek gordijnen ::: Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia