Logo GentleRent

Wilt u een catwalk huren?

Gentle Rent verhuurt catwalks en overdekte walk-ways op maat!

Wilt u een catwalk huren? Gentle Rent bouwt aan de hand van uw specifieke wensen voor elke modeshow een volledig op maat gemaakte catwalk of overdekte walk-way. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de vereiste veiligheidsvoorschriften. Wij leveren deze projecten compleet af, desgewenst met showtrappen, bekleding of andere benodigdheden. Staat de presentatie van uw nieuwste collectie binnenkort op het programma? Neem dan nu contact op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte via ons online formulier!

Een catwalk huren in binnen- en buitenland

Of u nu een Nederlands modehuis heeft en uw nieuwste collectie op eigen bodem wil presenteren of een modeshow organiseert in één van de Europese modesteden zoals Milaan, Parijs of Londen. Bij ons kunt u een catwalk huren voor events in binnen- en buitenland. Gentle Rent verhuurt niet alleen, maar bouw ook op en breekt weer af. Tourt u door heel Europa en wilt u graag dat we met u meegaan? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Veilige constructies

Bij Gentle Rent wordt elk podium of elke catwalk voorzien van een gedetailleerd veiligheidscertificaat. We hechten dan ook veel waarde aan de veiligheid van mensen die onze podia betreden. Daarom werken wij uitsluitend met deskundig en ervaren personeel, gebruiken we enkel producten van gecertificeerde merken en beschikken we zelf over diverse certificaten en krachtberekeningen. Wilt u een catwalk huren of heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u contact opnemen door te bellen met 074-2503020 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer interessante informatielinks:

Catwalk huren ^^ Specialist in podium verhuur ^^ Layher steigers ^^ Specialist in podiumbouw en decorbouw ^^ Specialist podium voor festival ^^ Stage barriers ^^ Sterrendoek huren ^^ Theater doek gordijnen ^^ Specialist in tribune verhuur nodig

Wie stonden er op onze podia